torstai 27. heinäkuuta 2017

Talon arvoinen eteinen

Taidenäyttely ja kesäkahvila viikko on onnellisesti ohi ja saimme "uuden" eli vihdoinkin täysin valmiin eteisemme omaan käyttöön. Ja täytyy sanoa, että kyllähän se on ihan älyttömän hieno! Sen pidemmittä puheitta, antaa kuvien kertoa:
Tähän väliin on hyvä näyttää yksi ennen kuva:
Tämän näköisenä katselimme eteistä aivan liian pitkään. Sama pääty on nyt tämän näköinen:
Petroolin sinisen sävy vaihtelee mukavasti valaistuksen mukaan. Kun sitä vertaa vaikkapa koboltin siniseen, on sävy todella vihertävä, mutta ilman vertailukohtaa se näyttää välillä ihan sinisen siniseltä. Maalin sävy on Tikkurilan 366X.
Lattiasta huomaa, että siitä ovat kulkeneet muutamat jalat ennen linouleumin laittamista. Kovemmat oksan kohdat muodostavat jännän laineikon pehmeiden ja kuluneempien osien kanssa. Tämä on sitä vanhan talon hienoutta!
Chesterfield sohva lähti uuteen kotiin ja sen tilalle laitoimme jugend pöydän. Muutos on todella hyvä!
Verhokangas oli odottamassa pari vuotta ompelua ja verhotankojen asentamista. Toule de jouy kuosi oli ihan nappi valinta. Ai että olen tyytyväinen aivan kaikkeen tässä eteisessä!

Näyttelyviikko sujui todella mainiosti, väkeä kävi paljon ja tunnelma oli mitä hienoin. Teen näyttelykuvista julkisen kuvakansion (jos osaan) ja pienen jutun tänne mahdollisimman pian.
Yksi näyttelyn asukkaista jäi eteiseemme näyttelyn jälkeenkin. "Ruma ankanpoikanen" löysi seinässä valmiina olevan ruuvin ja koska se näytti kotiutuvan oven pieleen niin hienosti, taiteilijakin raaski luopua siitä.
Palaan pian, se suuri uutinenkin on julkistamiskunnossa aivan näillä näppäimillä ;)

2 kommenttia:

*** Kiitos kommentistasi ***