lauantai 1. marraskuuta 2014

Nätimpää sähköä

Innostuin männä viikolla kaunistelemaan meidän sulakekaappikokoelmaa. Kaapit ovat eteisessä pääoven vieressä ja näin ollen hyvin keskeisellä paikalla. Ne ovat häirinneet silmää koko ajan ja onkin kiva, että tuli vihdoin inspiraatio tehdä asialle jotain! Näitä pieniä, mutta tärkeitä juttuja taas.
Iso koteloitu sulakekaappi vasemmassa reunassa oli ankean vaaleanharmaa ja maalasin sen liitutaulumaalilla. Vanhemmat sulakekaapit ovat minusta ihan hienoja sellaisenaan, peitin vain myöhemmin lisätyn ruman mittarin pahvilaatikosta tekemälläni kotelolla.
Maalasin pahvilaatikon liitutaulumaalilla ja tulostin siihen Pinterestistä löytämäni vanhan sähkövalomainoksen. Tein myös tietokoneella uusiksi muutaman merkinnän. Jos oikein innostun, voisin tehdä samaan tyyliin kaikki sulakkeiden merkinnät näihin vanhoihin sulakekaappeihin.

Isoon sulakekaappiin kirjoittamani "Let electricity do it" -lause löytyi myös Pinterestistä. Se oli 50-luvun sähköyhtiön mainoksessa ja kuului kokonaisuudessaan näin:
Mainos huvitti minua suuresti, mutta otin kuitenkin vaan tuon lopun omaan käyttöön :)
Samalla tuli mietittyä uusiksi koirien vähemmän käytettyjen taluttimien, valjaiden yms. säilytys. Ne ovat nyt tuossa pienessä kaapissa sulakekaappien vasemmalla puolella. Maalasin kaapin mustaksi ja oveen tuli Morris tapettia. Haaveissa on hankkia eteiseen sellainen iso vanha lipasto, johon mahtuu koko elämä, kuten koirien remmit ja kaikki omat asusteet naulakon päältä.

Ison sulakekaapin ovessa ovat myös finaaliin päässeet William Morris tapetit, joista joku koreilee eteisen seinässä tulevaisuudessa.