sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Uusi alku

Hip hei! Meillä oli eilen sikäli hieno päivä, että sovimme kaupat uudesta kodistamme! En jaarittele asiasta sen enempää täällä, vaan pyydänkin täten teidät kaikki seuraamaan uutta blogiani *täällä*.

Riuttala Old School blogi pysyy täällä vielä hetken, mutta eteenpäin on elämän mieli ja kunhan säällinen aika on kulunut, jää tämä blogi muistoksi vain itsellemme tästä elämänvaiheesta ja urakasta.

Tässä vaiheessa on aika kiittää teitä kaikkia blogini lukijoita näistä vuosista ja toivon, että yhteisiä vuosia tulee monta lisää uuden osoitteen alla. Olette olleet minulle tärkeä yhteisö, varsinkin näinä vuosina, kun minulla ei ole ollut työpaikan tms. muodostamaa yhteisöä olemassa, johonkin ihmisen on hyvä tuntea kuuluvansa.

Päätän täältä tähän, Sisun tämän hetkisellä suosikkisanalla: Heippa!

9 kommenttia:

 1. Onnittelut uuden kotinne johdosta. Ja ehdottomasti siirryn sinne uuteen blogiinne lukijaksi. Oikein innolla odotan jo kaikkia niitä uusia juttuja ja paljastuksia tästä uudesta kodistanne. Mä niin tiedän, että te tulette tekemään siitä kodin isolla koolla ja suurella sydämellä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kun jaoit Riuttalan meidän kanssa. Minun lempi koulu. Kiitos! Tessa

  VastaaPoista
 3. Olen seurannut tätä blogia kauan vain silloin tällöin kommentoiden ja muistan teidät myös Suomen kaunein koti -ohjelmasta. Mielenkiinnolla ryhdyn seuraamaan uutta blogiasi.
  Onnea uuteen tupaan ja mukavaa syksyn jatkoa :)

  VastaaPoista
 4. Nyyh, että tämä ihanuus loppui mutta kaikkea hyvää teille Reposaareen. Aina kuitenkin kun ajelen 257 niin tulen taatusti luomaan Riuttalan kohdalla haikean katseen. t. Ponytyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä jatkuu niin Riuttalan koululla kuin Reposaaressakin :) Kiitos!

   Poista
 5. Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

*** Kiitos kommentistasi ***

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.